Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 15.06.2015.

23:45

Radonjić: Želimo i treću pobedu

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić kaže posle pobede nad Partizanom (72:69) da je očekivao težak meč protiv večitog rivala.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Starsport

"Težak meč, znali smo da će biti tako, da će Partizan dati sve od sebe da izjednači i napravi neizvesnu završnicu plej-ofa. Provlači se da kvalitet nije na nivou koji smo pružali ranije, ali posle toliko odigranih utakmica, mislim da je i sa naše i njihove strane dato sve od sebe. Toplo je, klizavo, momci su sa obe strane bili na maksimumu“, rekao je Radonjić.

On je dodao da crveno-bele večeras nije služio šut.

"Kada se lomio rezultat promašili smo otvorene šuteve. Na kraju smo uspeli da slavimo. Bitno je da se u ovom uslovima niko nije povredio. Ide sledeći meč, pokušaćemo da se regenerišemo koliko je to moguće. Želimo da dođemo do treće pobede, ma kakva ona bila, i sa pola koša“, rekao je Radonjić i dodao:

"Svaka pobeda protiv Partizana je izuzetno teška, želja je velika kod obe ekipe. Nerealno je očekivati da posle toliko mečeva u sezoni igramo lepo i dopadnemo se nekom. Želimo da pružimo poslednje atome snage i budemo bolji od Partizana".

Trener Zvezde prokomentarisao je situaciju iz prvog poluvremena kada je u glavu pogođen košarkaš Stefan Jović, posle čega je otišao u svlačionicu.

"On je pogođen naslonom sedišta, otišao je u svlačionicu, vrti mu se u uglavi. Ne mogu da kažem ništa više. Sve ostalo je bilo u redu. To ćemo zaboraviti", naveo je crnogorski stručnjak.

Nikola Kalinić istakao je da utakmica nije bila previše kvalitetna.

"Retko kada su finala prvenstava lepa, bila je prava takmičarka utakmica. Teški uslovi za igru, kako nama tako i njima, mogli smo i laganije da završimo meč, ali smo greškama zagorčali život. Na kraju smo morali da se vadimo. U sledećem duelu nadamo se pobedi i prekidu dominacije Partizana“, zaključio je Kalinić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve