Nova vest
Košarka

Utorak, 19.05.2015.

23:03

DV: Milutinov povredio skočni zglob

Trener Partizana NIS Duško Vujošević rekao je da je centar Nikola Milutinov povredio skočni zglob na meču sa Konstantinom.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Starsport

"Crno-beli" su pobedili ekipu iz Niša 89:80 i zabeležili sedmu pobedu iz osam kola Superlige.

Vujošević je rekao da je Milutinov morao da igra više bez obzira na povredu, zbog slabijeg učinka drugih igrača. Mladi centar je bio najefikasniji sa 16 poena i osam skokova. Više o povredi će se znati u sredu.

" Nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice naročito u odbrani, kasnije i u napadu. Ostaje da izvučemo pouke iz ove utakmice i da se što bolje spremimo za meč sa Megom koji je već u subotu. Milutinov je igrao više nego što je bilo predviđeno zbog loše igre nekih igrača. Povreda ne izgleda kao preozbiljna, ali svaka povreda skočnog zgloba je neka vrsta distorzije, pa ćemo videti o čemu se radi. Konstantin ima moral, igra čvrsto, borbreno, ubacili su 13 trojki. To nisu pokazali samo na ovom meču već tokom cele sezone, bez obzira na protivnika i rezultat. Celih 40 minuta peglaju. Hteli smo da malo zaštitimo Milosavljevića posle meča sa Zvezdom, a da dobiju priliku mlađi igrači", rekao je Vujošević i prokomentarisao na spekulacije da bi Saša Pavlović mogao da pređe u valjevski Metalac.

"Valjevo se vraća na put stare slave, a Boško Đukanović je mnogo uradio. Nekada je previše entuzijasta, ali bolje i tako nego da ništa ne pokušava", rekao je trener Partizana i zahvalio se publici koja dolazi u halu.

"Veliko hvala ovoj publici, koja na ovakav broj utakmica i u ovom vremenu jako teškom za nas, dolazi da prati da bodri da navija. Nema ih ne znam koliko ovih zadnjih utakmica, ali ti što su tu, to su stvarno oni najverniji i hvala im još jednom", zaključio je Vujošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve