Nova vest
Košarka

Nedelja, 17.05.2015.

23:36

DR: Ostvaren cilj, zadovoljan sam

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle pobede nad Partizanom da je zadovoljan jer su njegovi igrači ostvarili cilj.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

‘Crveno-beli’ su pobedili Partizan sa 92:76 u okviru sedmog kola Superlige i tako ostali jedina neporažena ekipa na polovini tog takmičenja, sa svih sedam trijumfa.

“Hvala navijačima na podršci. Uspeli smo da ostvarimo svoj cilj, a to je da dobijemo Partizan pred svojim navijačima”, rekao je Radonjić.

Radonjić je istakao da je zadovoljan što su neki igrači koji se tokom sezone nisu isticali u prvi plan ovoga puta zasijali.

Dobro smo ušli u meč, ali je Partizan šutem za tri držao razliku pod kontrolom. Prišli su nam blizu, ali smo u nastavku odbranom i kontrolom skoka došli do pobede. Atipično je bila utakmica sa velikim brojem poena. Možda nam najbolji igrači po papiru nisu bili na nivou, ali su drugi odigrali dobro, zbog čega sam zadovoljan”, naglasio je Radonjić.

Bek Zvezde Branko Lazić istakao je da su on i saigrači ostvarili veoma važnu pobedu.

Čestitke ekipi na važnoj pobedi za nas, kojom smo obezbedili prvo mesto. Odigrali smo motivisano. U drugom delu smo kroz odbranu eliminisali njihov skok”, istakao je Lazić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve