Nova vest
Košarka

Petak, 15.05.2015.

20:13

Bili: Znao sam da ako budem svoj...

Junak košarkaša Olimpijakosa Vasilis Spanulis istakao je posle pobede nad CSKA da je znao da će njegova ekipa ponovo može da napravi čudesan preokret.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
YTSS

Olimpijakos je u dramatičnoj završnici savladao CSKA rezultatom 70:68 u Madridu i plasirao se u finale Plej-ofa Evrolige.

Spanulis je praktično sam odveo svoju ekipu u finale, pošto je poslednjoj deonici rešio meč sa 11 poena, pogodivši trojku sedam sekundi pre kraja.

Fantastični Bili imao je pre toga šut iz igre 0-10, ali je još jednom pokazao da je ubedljivo najbolji evropski košarkaš u poslednjoj deceniji i još jednom bio koban po 'Armejce'.

„Morali smo da igramo svoju igru i znao sam da ako budem ’svoj’ na kraju, da možemo ponovo to da uradimo (preokret i plasman u finale)“, rekao je Spanulis posle meča.

Ipak, on nije želeo da preuzima zasluge za treće finale Olimpijakosa u poslednje četiri godine.

„Nismo imali dobar tempo na početku. Na poluvremenu smo se dogovorili da igramo košarku i još jednom pokazali da imamo karakter i veliko srce. Na početku su igrali jeku odbranu na meni, bila je to teška i fizička borba“, dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve