Nova vest
Košarka

Četvrtak, 14.05.2015.

23:01

Vujošević: Mačvan povredio mišić

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je posle pobede nad Tamišom da Milan Mačvan nije bio u timu na toj utakmici zbog povrede mišića.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

’Crno-beli’ su slavili sa 97:70 protiv Pančevaca i tako su ostvarili šestu pobedu u okviru šestog kola Superlige, pa će se u nedelju sa Crvenom zvezdom boriti za prvo mesto.

„Mačvan je imao spazam mišića na treningu i zbog toga nije igrao. Inače je bio plan da igra samo pet minuta, ako igra“, naglasio je Vujošević.

Vujošević je istakao da je za njegov tim u duelu sa Tamišom, koji nema nijednu pobedu u Superligi, najbitnije bilo da pobedi i da se niko ne povredi.

Većinu tih zadataka smo uradili sa dobrom ocenom. Tamiš je pružio dobar otpor, igrali su dobro i dali su sve od sebe. Nije bilo lako dobiti ih, ma kako to nekome izgledalo“, naglasio je Vujošević i zahvalio se navijačima koji su došli da podrže ’crno-beli’ protiv, kako je rekao, protivnika koji nije zvučno ime.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve