Nova vest
Košarka

Četvrtak, 14.05.2015.

13:08

Obradović: Nema tajni, znam Real

Trener Fenerbahčea Željko Obradović blistao je na pres konferenciji za F4 Evrolige, istakavši da nema tajni između njegovog tima i Reala.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
Photo by David Ramos/Getty Images

Real i Fener sastaće se u petak u drugom od dva polufinalna meča Fajnal-fora u Madridu.

"Nema tajni, samo naporan rad. Odlično se poznajemo Real i mi. Ja sam gledao skoro svaki njihov meč ove sezone", rekao je Obradović.

Njegov najveći adut biće Nemanja Bjelica, koji je proglašen za najkorisnijeg igrača sezone u takmičenju.

"Neću ga staviti u startnu postavu kako bih iznenadio Lasa. Nemanja može da igra na svakoj poziciji, može da radi sve što želi na parketu. To će dokazati u polufinalu", našalio se osmostruki šampion Evrope.

Njegov rival Pablo Laso uzda se u domaći teren, jer se F4 igra na Realovom parketu u Madridu.

"Laso voli da trči, da izolujeigrače, da igra presking, da igra pik-en-rol u reketu. Još nešto Pablo?", nastavio je Obradović sa šalama na pres konferenciji uoči F4.

S druge strane, Bjelica veruje da njegov tim ima kvalitet za titulu.

"Ovo je istorijski trenutak za Fenerbahče Ulker. Velika je stvar što smo ovde. Zaslužili smo to, imamo velike šanse da se borimo za titulu. Došli smo da igramo", rekao je Bjelica.

U drugom polufinalu sastaju se CSKA i Olimpijakos, treći put u poslednje četiri godine, koji će i otvoriti ovogodišnji F4 Evrolige.

petak, 15. maj:
18.00 CSKA – Olimpijakos
21.00 Real Madrid – Fenerbahče

nedelja, 17. maj:
17.00 utakmica za treće mesto
20.00 finale

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
NBA

Grešna braća Jokić VIDEO

Iako Nikola Jokić i ove sezone dominira u NBA ligi i vodi svoje Nagetse ka odbrani šampionskog prstena, prethodnog dana mediji bruje o njegovoj braći.

Sportal

10:58

6 h

U fokusu

Vidi sve