Nova vest
Košarka

Četvrtak, 07.05.2015.

23:06

Vol ne igra protiv Atlante?

Plejmejker Vašingtona Džon Vol dobio je pet preloma u levoj šaci i zglobu, i za sada se ne zna da li će igrati protiv Atlante.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Beta/AP

Vašington je saopštio da trenutno radi sa timom lekara i fizioterapeuta na utvrđivanju procene igračevog stanja, ali bi njegovo odsustvo predstavljalo veliki udarac za Vizardse u polufinalnoj seriji Istoka, koja je trenutno izjednačena na 1:1. Treći meč igra se u subotu.

Vol je pao krajem druge četvrtine prve utakmice i rekao je da je osetio kao da mu je naprsnuo levi zglob, koji mu je bio slomljen u srednjoj školi. Nastavio je da igra, a rentgen odmah posle utakmice pokazao je da nema lomova. Zglob mu se, međutim, nedugo potom naduo i nije mogao da splasne.

Pošto je propustio drugu utakmicu, vratio se u Vašington na višestruke preglede, koji su otkrili frakture u šaci. Trener Rendi Vitman kazao je da ne očekuje povoljne vesti.

"Uz otok i sve što se desilo, znamo da verovatno nema dobrih vesti. Videćemo kako se utakmica primiče. On se još konsultuje sa lekarima i otok je veliki. On je jedan od najčvršić košarkaša sa kojima sam radio u karijeri i nadam se da će moći da nam se vrati u jednom trenutku", rekao je Vitman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve