Nova vest
Košarka

Četvrtak, 07.05.2015.

13:11

Lazić: Zvezdaši, napunite Čair

Košarkaš Crvene zvezde Branko Lazić rekao je da crveno-beli žele da nastave pobednički niz protiv Konstantina i pozvao navijače da u što većem broju dođu u Čair

Izvor:

Autor:

Default images
kkcrvenazvezda.rs

"Veoma mi je drago što ponovo gostujemo u Nišu, u gradu gde smo ove sezone osvojili Kup Radivoja Koraća i za koji nas zaista vežu lepe uspomene. U duelu sa ekipom Tamiša u prošlom kolu imali smo izvanredan pristup, nijednog trenutka nismo potcenili protivnika i sa istom željom i stavom moramo da pristupimo i duelu sa Konstantinom", rekao je Lazić.

Zvezda se sa Partizanom nalazi na deobi prvog mesta sa maksimalnim učinkom, dok je Konstantin među timovima koji još nije zabeležio pobedu.

"Svima su dobro poznati naši ciljevi u Superligi. Dosadašnji deo sezone je bio veoma uspešan i učinićemo sve da osvojimo i treći trofej ove takmičarske godine", poručio je Lazić u izjavi za klupski sajt.

Njegov tim je ove sezone već pobedio Konstantin u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća 81:65.

"Iskoristio bih ovu priliku da pozovem navijače da dođu u što većem broju i pruže nam podršku. Potrudićemo se da im se odužimo na pravi način lepom i zanimljivom košarkaškom predstavom", zaključio je Lazić.

Utakmica četvrtog kola Superlige Konstantin – Crvena zvezda igra se u petak od 18 sati u Nišu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve