Nova vest
Košarka

Četvrtak, 30.04.2015.

16:20

Zvezdi titula ili "majstorica"?

Košarkaši Cedevite i Crvene zvezde igraće u četvrtak od 20:30 zagrebačkom Domu sportova četvrti meč finalne serije ABA lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
foto: ABA

Posle dve pobede u mečevima sa dosta oscilacija u Beogradu, crveno-beli su u sredu odigrali jedan od slabijih duela ove sezone i ubedljivo poraženi u Zagrebu.

Ništa u timu Dejana Radonjića nije funkcionisalo na očekivanom nivou, Cedevita je tokom duela vodila i 22 poena razlike, što je svakako podiglo samopouzdanje Zagrepčanima pred četvrti duel.

"Bilo smo dosta nervozni i reagovali na neke odluke, što sigurno nije bio deo plana. Trebalo je da budemo stabilni, mirni i pametni u napadu. Nismo uspeli to da ispoštujemo. Ali, imamo veliku volju i želju da u sledećoj utakmici ispravimo sve stvari u kojima smo grešili", rekao je Stefan Jović uoči četvrtog meča.

Hrvatski predstavnik se nada reprizi polufinalnog duela sa Budućnošću, u kojem je Cedevita preokrenula zaostatak od dva poraza i stigla do konačne pobede.

S druge strane, crveno-beli imaju još dve šanse da osvoje prvu regionalnu titulu, a da li će je proslaviti u Zagrebu ili u Beogradu, zavisi samo od njih.

Nije poznato da li će Nemac Majk Cirbes moći da nastupi u ovom meču, jer je očigledno nedostajao timu Zvezde u prethodna dva duela.

Duel Cedevite i Crvene zvezde Telekom na programu je u četvrtak od 20.30 časova u Domu sportova u Zagrebu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve