Nova vest
Košarka

Četvrtak, 30.04.2015.

13:36

Lakše povređen navijač CZ u Zagrebu

Jedan navijač Crvene zvezde lakše je povređen, ali napada na autobus Crvene zvezde u Zagrebu nije bilo, potvrdila je lokalna policija.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Postojale su spekulacije da su članovi navijačke grupe Bed Blu Bojs napali autobus gostujuće ekipe, ali je „Index.hr“ to demantovao.

Beogradski ’Crveno-beli’ su na utakmici imali podršku oko 100 navijača, koji su u glavni grad Hrvatske došli da bodre svoj klub.

"Nije istina da je došlo ikakvog napada ili pokušaja napada na autobus s stručnim štabom i igračima Crvene zvezde nakon njihove utakmice sa Cedevitom u Domu sportova", prenosi „Index.hr“ saopštenje policije.

Međutim, organi reda saopštili su da je jedan navijač Zvezde lakše povređen.

"Nakon utakmice, oko 22.30 sati, jedan navijač Crvene zvezde napadnut je nekoliko ulica dalje od Trga Krešimira Ćosića, tačnije nedaleko od mesta odigravanja utakmice. U napadu je pretrpeo lakše ozljede", javlja hrvatski portal.

Napadači još nisu uhapšeni.

"Obavljeni su razgovori s nekoliko osoba koje su privedene zbog sumnje, ali utvrđeno je kako oni nisu počinioci dela. U policiji su preduzeli navedene korake, iako se u ovakvim slučajevima ne postupa po službenoj dužnosti, jer je napadnuti lakše povređen".

Cedevita je u sredu pobedila sa 72:62 i smanjila prednost Crvene zvezde u finalnoj seriji na 2:1.

Naredni meč igra se u četvrtak od 20.30, takođe u Zagrebu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve