Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 20.04.2015.

08:25

Jović: Ispisali stranice istorije

Košarkaš Crvene zvezde Telekom Stefan Jović istakao da je srećan što je deo ekipe koja je ispisala istoriju.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Starsport

Zvezda je pobedila Partizan sa 81:73 u četvrtom meču u Pioniru stigla do 3-1 u seriji i plasirala se u finale ABA lige, ali i Evroligu.

"Malopre sam saznao da Zvezda 21 godinu (u plej-of seriji) nije dobila Partizan i da toliko željno isčekujemo da se nešto promeni. Jako mi je drago što sam sa ovom ekipom uspeo da ispišem novu stranicu istorije Zvezde", kazao je Jović.

On je naveo da je atmosfera u Pioniru na utakmicama u kojima je Partizan bio domaćin bila sjajna.

"Ali, ta publika ne može da igra umesto Partizana, tako da smo znali da ako igramo kao cele sezone i ako igramo agresivno da imamo šta da tražimo u oba meča. Sreća naša pa smo rešili seriju pred njihovim navijačima", rekao je Jović.

Centar Zvezde Boban Marjanović je rekao da bi voleo da se crveno-beli u finalu sastanu sa Cedevitom.

"Bilo je teško igrati. Lako nas je optuživati, ali na terenu je teško. I mi i oni smo odigrali sjajan meč. Sve je prošlo sjajno, svi su bili fer i korektni. Izvukli smo poslednji atom snage i super je što smo pobedili... Sledi finale, čekamo protivnika. Ja bih više voleo Cedevitu", kazao je Marjanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve