Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 20.04.2015.

00:57

Mačvan: Ovo je cirkus liga

Košarkaš Partizana Milan Mačvan razočaran je zbog poraza od Crvene zvezde i poručio da preuzima odgvornost za eliminaciju u polufinalu ABA lige.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Ne želim mnogo da pričam kakve su sudije imale tretman prema meni, mora da se zna ko kakav rejting ima u ligi, cirkus ligi, da kažem. Nedopustivo je da šutnem samo jedno slobodno bacanje. Nije u redu da neki mediji kače video klipove naše odbrane nad Marjanovićem. Niko nije postavio snimak kako Blažič pesnicom sprečava kontru. Ovi momci to nisu zaslužili", rekao je Mačvan.

Krilni košarkas izjavio je da njegov tim poslednja dva meča u seriji nije odigrao na nivou.

"Odigrali smo poslednje dve utakmice loše, a kao jedan od iskusnijih preuzimam odgovornost na sebe. Bilo je teško, odigrali smo četiri utakmice za šest dana, imali smo šanse, ali ih nismo iskoristili. Zvezdi želim sve najbolje u finalu", naveo je Mačvan.

Amerikanac Džoš Akojon rekao je da mu je teško pao poraz od Crvene zvezde.

"Imamo najbolji navijače na svetu i zato nam poraz pada još teže. Bilo je teško, a povreda ramena me je onemogućila da još bolje šutiram", zaključio je Akojon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

214 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve