Nova vest
Košarka

Nedelja, 19.04.2015.

14:00

ABA: Šta nas čeka u četvrtom meču?

Košarkaši Partizana NIS dočekuju Crvenu zvezdu Telekom od 21 čas u Pioniru u četvrtom meču polufinala plej ofa ABA lige.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Starsport

Crveno-beli vode sa 2:1 u seriji. Posle pobede u prvom meču pred svojim navijačima 73:64, Partizan je napravio brejk 70:68, koji je Zvezda vratila u subotu 95:85.

Šampion Srbije domaćin je i na ovom susretu, dok bi se eventualni peti meč igrao u sredu pred publikom crveno-belih.

Subotnji meč obeležili su Aleksandar Pavlović nesportskim potezom kada je udario Branka Lazića u međunožje, kao i Nikola Kalinić koji je u četvrtoj četvrtini prišao sudija i počeo da ga moli da ličnu grešku dodeli Joviću, pošto je u tom trenutku imao četiri faula.

Trener Partizana Duško Vujošević nije bio zadovolajn suđenjem, dok je Dejan Radonjić rekao da je ovo bio pravi evroligaški meč.

Košarkaši Partizana Milan Mačvan i Dragan Milosavljević složili su se da njihov tim mora mnogo bolje da odigra u novom meču.

Igrači Crvene zvezde Nikola Kalinić i Branko Lazić smatraju da i pored prednosti njihove ekipe još ništa nije rešeno.

KK Crvena zvezda saopštila je da su u subotu članovi uprave i prijatelji kluba izbačeni iz hale na poluvremenu, dok je poslovni direktor Partizana Mlađan Šilobad rekao da to nisu bili članovi uprave već vođe navijača.

U drugom polufinalu od 19.00 u Zagrebu sastaju se Budućnost i Cedevita. Podgoričani su u Hrvatsku doputovali sa 2:0, ali su domaći košarkaši smanjili rezultat u seriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

106 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve