Nova vest
Košarka

Utorak, 14.04.2015.

23:06

"U košarci nema slučajnih povreda"

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je posle poraza od Zvezde 73:64 u prvom meču polufinalne serije ABA lige da u košarci nema slučajnih povreda.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Na meču sa crveno-belima povredio se Nikola Milutinov koji je prilikom duela sa Jakom Blažičem u prvom poluvremenu dobio udarac u oko posle čega se nije vraćao na parket.

Još se ne zna da li će on moći da nastupi u drugom meču u sredu.

"Zvezda je povela sa 1:0, što nije mala prednost, daleko od toga da je posao završen. Nismo imali strpljenja u organizaciji napada u dobrom delu utakmice. U prvom poluvremenu su naši protivnici imali devet skokova u napadu, što je nedopustivo. Činjenica jeste da povreda oka Milutinova od strane Blažiča je veliki hendikep, zna se da je on jedan od osnovnih igrača i jedini centar, pa su rešenja adaptirana prema toj situaciji. A takođe je i Pavlović primio neki udarac i imao određene simptome slabog pregleda, povraćao je na klupi. Ovo je četvrta utakmica ove sezone, treća pobeda Zvezde, tri povređena igrača, dva puta Blažič, slučajno glavni igrači, mada ja mislim da ima vrlo malo slučajnih povreda u košarci", rekao je Vujošević.

On je istakao da će se tek posle lekarskih pregleda znati da li će Milutinov nastupati na drugom meču u sredu.

"Da sam znao da on može da igra u sredu ušao bi makar na minut u nastavku utakmice kada je bilo minus jedan. Ništa nećemo zanti bez specijalističkog pregleda. Milutinov oseća veliki bol", rekao je trener Partizana.

Druga utakmica polufinalne serije igra se već u sredu u 21 čas, tada će takođe domaćin biti Zvezda, dok je treći meč, na Partizanovom terenu, zakazan za subotu. Eventualna četvrta i peta utakmica biće na programu 19, odnosno 22. aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

182 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve