Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 06.04.2015.

20:19

Poraz Efesa od "fenjeraša"

Košarkaši Anadolu Efesa nisu iskoristili poraz najvećeg rivala za titulu Fenerbahčea proteklog vikenda, jer su takođe doživeli neuspeh u 25. kolu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: anadoluefessporkulubu.org

Tim Dušana Ivkovića je poražen od poslednjeplasiranog tima lige Eskišehira 81:79, što je treći poraz Efesa u poslednja četiri kola.

"Davljenik" je do velike pobede stigao trojkama Hejslipa i Ozmizraka za preokret na 76:71, dva minuta pre kraja meča.

"Izgubili smo kontrolu izgubljenim loptama u drugoj četvrtini. Kasnije je Eskišehir pogodio devet trojki iz 17 pokušaja, što je više od 50%. Za dva dana čeka nas važan meč, moramo da se oporavimo", rekao je Ivković posle poraza.

Markus Hejslip je predvodio Eskišehir sa 20 poena i 8 skokova, dok je Meni Haris dodao 19 poena, uključujući i slobodna bacanja kojim je definitivno prelomio meč 11 sekundi pre kraja.

Efes je predvodio Dario Šarić sa 17 poena i 7 skokova, Dontej Drejper je dodao 16, dok je Nenad Krstić ubacio 12 poena uz 4 uhvaćene lopte.

Ivkovićev tim je treći na tabeli sa dve pobede manje od lidera Fenera, a jednom od Darušafake, dok se Eskišehir vratio u život sa tri pobede u poslednja četiri kola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve