Nova vest
Košarka

Subota, 14.03.2015.

11:59

Ivković: Nismo imali iskustva

Trener Anadolu Efesa Dušan Ivković istakao je nedostatak iskustva njegovog tima kao uzrok poraza od CSKA.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: StarSport

"Armejci" su u jednom od derbija Evrolige nadigrali turski tim 88:83 i nastavili borbu sa Fenerbahčeom i Olimpijakosom za prvo mesto u grupi F Top 16 faze Evrolige.

"Utakmica nije bila kvalitetna koliko sam očekivao. Bili smo blizu, ali nismo imali dovoljno koncentracije da napravimo sledeći korak u bitnim momentima. Verovatno jer nemamo dovoljno iskustva, jer smo u stvari novi tim", rekao je Ivković.

Efes je doživeo šesti poraz, pa će se sa Laboral Kučom, Nižnjim Novgorodom, Emporio Armanijem i Unikahom boriti za plasman u plej-of Evrolige.

"Dobro smo otovorili meč, ali smo posle iz neobjašnjivih razloga počeli previše da šutiramo za tri poena i pogodili smo jednu od 17 tokom dugog perioda. Bilo je previše lakih koševa oba tima, čak 42 asistencije što je verovatno blizu rekorda Evrolige", rekao je Ivković.

Efes do kraja Top 16 faze očekuju mečevi sa Nižnjim Novgorodom, Olimpijakosom, Emporio Armanijem, te gradski derbi sa Fenerbahčeom u poslednjem kolu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve