Nova vest
Košarka

Petak, 20.02.2015.

17:33

"Zvezda igra fantastično"

Dragan Milosavljević i Nikola Milutinov očekuju Crvenu zvezdu u polufinalu Kupa Radivoja Koraća u subotu, iako crveno-beli prvo moraju da savladaju Konstantin.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
foto: StarSport

Crno-beli su se u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća u Nišu lako savladali Vojvodinu.

"Igrali smo dobro, polako dižemo formu, vezali smo dosta pobeda i to nam sigurno dosta znači. Bitno je da nema povreda, samo je (Mihajlo) Andrić bio bolestan. Zvezda je favorit protiv Konstantina, pa se tako i spremamo za tu utakmicu", rekao je Milosavljević

Kapiten Partizana je naveo da će eventualni derbi u polufinalu Kupa Radivoja Koraća biti težak, kao i svaki drugi derbi.

"Biće jako teško, pogotovo što Zvezda ima sjajan tim i igra fantastičano. Spremni smo, znamo neke njihove mane i videćemo koliko možemo u ovom trenutku protiv njih. Ko bude bolji neka pobedi", rekao je Milosavljević.

Centar Partizana Nikola Milutinov ocenio je da su crno-beli protiv Vojvodine odigrali odličan meč – borbeno svih 40 minuta. I Milutinov u polufinalu očekuje crveno-bele.

"Zvezda je veliki favorit, najverovatnije će biti u polufinalu, ali ne treba potceniti ni ekipe iz naše lige. Videli smo već iznenađenje Vršca protiv Metalca. Zvezda će najverovatnije proći, veliki su favoriti. Svaki derbi ima posebnu draž. Pripremili smo se za utakmicu, a detalji pripreme neka ostanu tajna", rekao je Milutinov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve