Nova vest
Košarka

Sreda, 11.02.2015.

21:12

Bogdan: Sa Obradovićem do titule

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović rekao je da je prešao u Fenerbahče da bi naučio kako se osvajaju titule u Evroligi.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
YouTube screenshot

Bogdanović je tema ovonedeljne rubrike Evrolige “Focus on”, u kojoj je pričao o saradnji sa Željkom Obradovićem, video igricama i ambicijama.

“Nadam se da ću naučiti kako se osvajaju titule u Evroligi i zato sam ovde”, rekao je Bogdanović.

Sjajne igre u dresu Partizana Bogdanoviću su donele prošle sezone titulu ‘Zvezde u usponu’, za koju on kaže da mu mnogo znači.

Sve sam uložio u košarku, dajem celog sebe da bih napredovao. Priznanje za ‘Zvezdu u usponu’ mi mnogo znači jer je došlo od strane trenera”, naglasio je Bogdanović.

Mladi košarkaš prošlog leta je prešao iz Partizana u Fenerbahče, a kod privikavanja najviše mu je pomogao trener Željko Obradović.

Kada sam čuo da me Fenerbahče želi, da me Željko želi, odmah smo počeli sa razgovorima, zanimalo me je šta očekuje od mene i nadam se da ću to ispuniti. Imam šansu da radim sa momcima koji znaju moj jezik i oni su mi mnogo pomogli, posebno trener Obradović, pa se osećam kao kod kuće ovde”, istakao je Bogdanović.

Poznato je koliko Bogdanović voli video igrice, posebno “World of Warcraft”, iz koje je i izvukao svoje ime na Tviteru. Srpski košarkaš ističe da mu ta igrica pomaže i u pripremi za utakmice.

Mogu da izbacim svoju frustraciju u toj igrici i da smanjim tenziju. Volim da budem najbolji i da igram to. Pomaže mi mnogo i to može da bude mentalna priprema za utakmice”, otkrio je Bogdan.

Intervju koji je Bogdanović nedavno dao za B92 možete da pronađete u našoj rubrici ‘Intervjui’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve