Gagić u Gazijantepu, oprostio pare

Doskorašnji centar Partizan Đorđe Gagić od srede je igrač Gazijantepa, a istog dana je sporazumno raskinuo ugovor sa ‘crno-belima’, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92 Srbija
Podeli

Prema našim saznanjima, Gagić se odrekao svih dugovanja koje Partizan ima prema njemu, a to su najmanje četiri plate.

Sporazumnim raskidom ugovora, dobio je ‘čiste’ papire i može da pređe u novi klub i to je Gazijantep, što je potvrđeno na zvaničnom sajtu tog kluba.

Gagić je prošle nedelje podneo zahtev za raskid ugovora sa šampionom Srbije, što je izazvalo veliku buru, da bi sve kulminiralo saopštenjem Partizana, u kojem je njegov potez okarakterisan izdajom. Nekoliko dana kasnije, trener ‘crno-belih’ Duško Vujošević je rekao da klub u potpunosti stoji iza tog saopštenja.

U mlađim kategorijama, Gagić je igrao za FMP, Vojvodinu i Crvenu zvezdu, da bi seniorsku karijeru započeo u Mornaru iz Bara. Posle dve godine u tom klubu, branio je boje Hemofarma i Partizana, čiji član je bio od 2012. godine.

Gazijantep trenutno drži 14. mesto u turskoj ligi, koja broji 16 klubova. Tim vodi slovenački stručnjak Jure Zdovc, a od srpskih košarkaša tamo igra Oliver Stević.

Košarka

Farid Nurkiću: J**i se!

'Trend' psovanja na srpskom jeziku u NBA ligi uveo je Vlade Divac početkom devedesetih godina, a on i danas 'živi' u najjačoj košarkaškoj ligi sveta.

NBA sreda 11.02. 14:43 Komentara: 23