Nova vest
Košarka

Utorak, 10.02.2015.

14:25

Zvezda bez navijača na PAO u Atini

Košarkaški klub Panatinaikos zabranio je prisustvo navijačima Crvene zvezde na predstojećoj utakmici sedmog kola Top16 faze Evrolige.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Duel u Atini na programu je u petak od 20.45, a pred odlazak u prestonicu Grčke rukovodstvo ’crveno-belih’ je tražilo razmenu ulaznica.

U tom zahtevu je stajalo da po principu reciprociteta određeni broj karata Zvezda dobije za utakmicu u Oaki, a da u revanš meču u „Kombank areni“ identičan broj ulaznica pripadne Panatinaikosu. Međutim, negativan odgovor je stigao iz Atine, a opravdan je bezbednosnim razlozima.

Košarkaški klub Crvena zvezda zbog toga je objavio da neće voditi navijače u Atinu u sopstvenoj organizaciji, pa samim tim neće snositi bilo kakvu odgovornost ukoliko navijači samostalno budu odlučili da krenu put Grčke.

O svemu ovom KK Crvena zvezda će poučena lošim iskustvima iz meča sa Galatasarajem u Istanbulu, kao i nedavnim incidentima na utakmici Galatasaraj – Makabi, obavestiti čelnike Evrolige, kako bi se to unapred jasno stavilo do znanja i na taj način Zvezdu lišilo bilo kakve odgovornosti. Takođe, KK Crvena zvezda apeluje na svoje navijače da ne putuju u Atinu, jer je domaćin i organizator ove utakmice odbijanjem predloga o razmeni karata poslao jasnu poruku da nije u stanju da garantuje bezbednost. Iz tog razloga još jednom pozivamo navijače da ne putuju u Atinu na meč sa Panatinaikosom, jer će se na taj način preduprediti bilo kakvi eventualni problemi“, stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve