Nova vest
Košarka

Utorak, 10.02.2015.

09:12

Protić: Pobeda je ovako najslađa

Junak trijumfa Metlaca nad MZT Skopljem Nemanja Protić rekao da je pobeda košem u poslednjoj sekundi najslađa.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Metalac Farmakom/Foto Studio ART

Valjevci su upisali desetu pobedu u regionalnom takmičenju upravo poenima Protića u poslednjim trenucima susreta sa 69:67.

„Velika pobeda za nas s obzirom na to da smo igrali u sastavu u kom nisu bili Majstorović i Radulović“, rekao je Protić.

Iako smo bili veoma oslabljeni pod košem, što se videlo po skokovima gde je Samardžiski apsolutno dominirao, skupili smo se, pomagali jedni drugima i to nam se vratilo na najslađi način – pobedom u poslednjoj sekundi. Čestitam saigračima i stručnom štabu na velikoj pobedi“, dodao je Protić.

Trener Metalca Vladimir Đokić rekao je da je uprkos problemima, njegov tim imao sreće protiv makedonskog kluba.

Čestitam MZT Skoplju na sjajnoj igri, znali smo šta nas očekuje, da su podigli nivo igre i da su kvalitetniji tim nego u prvom delu. Mi smo imali probleme sa bolesnim igračima na centarskim pozicijama. Zahvalio bih se igračima koji su izginuli na terenu, za šta nas je i sreća nagradila. Zaslužili smo pobedu i hvala igračima na igrama iz utakmice u utakmicu“, naglasio je Đokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve