Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 02.02.2015.

08:29

NBA zakucavanje Nemanje Dangubića

Košarkaši Crvene zvezde nastavili su sa fenomenalnim partijama u regionalnoj ABA ligi, gde ni posle 20. kola ne znaju za poraz.

Izvor:

Autor:

Default images
YTSS

Ekipa Dejana Radonjića je ovog puta bila izuzetno ubedljiva protiv mađarskog Solnoka u Pioniru (90:47), iako je crnogorski stručnjak posle pobede u Evroligi odlučio da odmori ključne igrače.

Crveno-beli su igrali efektno i atraktivno, igru su nosila Zvezdina deca Nikola Rebić i, igrač utakmice, Marko Tejić, ali je potez kola, možda i sezone, izveo Nemanja Dangubić.

Sredinom treće deonice, kada je Zvezda već imala 25 poena prednosti, momak sa neverovatnim odrazom dobio je loptu u gornjem ćošku terena od Jake Blažiča. Usledio je prodor pored dvojice igrača i zakucavanje u stilu legendarnog NBA igrača i nekadašnje zvezde Atlanta Houksa Dominika Vilkinsa, pošto je Nemanja u vazduhu izbegao blokadu jednog od defanzivaca gostiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve