Nova vest
Košarka

Petak, 23.01.2015.

15:21

CSKA se seli u Arenu legendi

Košarkaši CSKA iz Moskve sledeće sezone igraće Evroligaške utakmice u novoj hali koja se gradi u Moskvi pod nazivom Arena legendi.

Izvor: NL

Autor: NL

Default images

Andrej Vatutin predsednik CSKA istakao je da taj klub želi da unapredi uslove kako za igrače tako i za navijače, a da je cilj i proširenje kapaciteta klupske hale.

"Naša USH CSKA hala ne zadovoljava zahteve modernog sporta, ali će se situacija sada rešiti. Moskva će do početka sledeće sezone dobiti Arenu legendi koja će primati 13 hiljada ljudi“, izjavio je Vatutin.

CSKA je u prethodom periodu bitnije utakmice igrao u Megasport Areni koja prima 13 hiljada posetilaca, isti broj kao i nova hala u kojoj će ’Armejci’ igrati. Vatutin je istakao da je siguran da je klub u stanju da popuni taj prostor.

U Areni legendi moći će da se igraju Evroligaške, NBA kao i utakmice Evropskih i Svetskih prvenstava. Ona će biti ultra moderna i planiramo da sledeće sezone u joj igramo Evroligu. Svakako će biti veliki izazov za klub da konstantno privlačimo 12-13 hiljada ljudi na utakmice“, rekao je Vatutin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve