Nova vest
Košarka

Četvrtak, 15.01.2015.

10:16

Oleson i Navaro propuštaju Zvezdu

Košarkaši Barselone biće dodatno oslabljeni narednih nedelja pošto je Bred Oleson obnovio povredio i najverovatnije neće igrati protiv Crvene zvezde.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

’Crveno-beli’ gostuju katalonskom klubu 23. januara u okviru četvrtog kola Top16 faze Evrolige.

Barselona već skoro mesec dana igra bez najveće zvezde Huana Karlosa Navara, a pošto će njegov oporavak potrajati do kraja januara, izvesno je da će i on teško biti na terenu narednog petka.

Oleson, najbolji strelac Barselone, nedavno se vratio na teren posle povrede zgloba, ali po rečima trenera Katalonaca Šavija Paskala, on ju je u duelu sa Panatinaikosom prošle nedelje obnovio.

Olesonova povreda je veliki udarac za nas. U finišu utakmice je osetio bol na istom mestu koje ga je mučilo ranije. Nije isti bol, ali svejedno ne želimo da rizikujemo i on će mirovati nekoliko nedelja. Pratićemo razvoj situacije i tek onda ćemo doneti odluku kada će se vratiti u tim“, rekao je Paskal.

Navaro je sredinom decembra povredio butni mišić na utakmici sa Estudijantesom u Endesa ligi i još tada je bilo poznato da ga očekuje pauza od minimum šest nedelja. On je ove sezone zbog čestih problema sa povredama odigrao samo šest mečeva u najelitnijem takmičenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve