Nova vest
Košarka

Petak, 26.12.2014.

18:34

Bakić operisan, stiže Vuksanović

Valjevskom košarkašu Borisu Bakiću (28) operisano je u Beogradu povredjeno koleno desne noge, potvrdjeno je agenciji Beta u KK Metalac.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

On se povredio na utakmici Jadranske lige protiv podgoričke Budućnosti.

"Bakić je bio važan igrač u našoj ekipi, mnogo toga polazilo je od njega. Želimo mu brz oporavak i povratak na teren", rekao je trener valjevskih košarkaša Vladimir Đokić.

Borisu Bakiću je pre nekoliko sezona operisano levo, a sada je ozledio desno koleno. U pitanju je teška povreda prednih ukrštenih ligamnata.

Metalac je angažovao mladog beka Luku Vuksanovića (19) iz Kraljeva sa kojim je Đokić saradjivao kada je bio trener Sloge.

"Vuksanović nije zamena za Bakića. Reč je o talentovanom košarkašu, čiji je dolazak bio planiran u maju ili junu. Borisova povreda samo je ubrzala realizaciju tih planova", pojasnio je Đokić.

Posle 14 kola, Metalac u Jadranskoj ligi ima pet pobeda i devet poraza. U 15. kolu, u ponedeljak od 20.30 sati, u Valjevu gostuje Solnok iz Madjarske.

"Neizvesno je da li će svi papiri za Vuksanovića biti gotovi do tada ali će svakako biti u ekipi na narednoj utakmici sa Krkom iz Novog Mesta", kazao je Đokić agenbciji Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve