Nova vest
Košarka

Četvrtak, 25.12.2014.

17:49

Eurohoops: Teo u idealnoj petorci

Plejmejker CSKA i reprezentacije Srbije Miloš Teodosić nalazi se u idealnoj petorci Evrope u izboru specijalizovanog portala Eurohoops.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Teodosić je jedini član najboljeg tima koji ne igra u NBA ligi, a društvo mu prave francuski dvojac iz San Antonija Toni Parker-Boris Dijao, zatim plej Finiks Sansa Goran Dragić i Nemac Dirk Novicki, prva zvezda Dalas Meveriksa.

“Bio je član najbolje petorke na drugom uzastopnom SP. Miloš Teodosić igrao je izuzetno dobro i vodio je Srbiju do neočekivanog plasmana u ginale. Pored njega su bili talentovani mladi momci bez iskustva na vrhusnkom nivou, čim je on sa 27 godina bio jedan od najstarijih u timu. Ponovo nije uspeo da pomogne CSKA da osvoji titulu u Evroligi, ali igra neverovatno na početku ove sezone pod trenerom Itudisom“, stoji u obrazloženju na sajtu Eurohoops.

Teodosić je u ovoj godini u Evroligi prosečno beležio 10,7 poena, 2,5 skoka i 4 asistencije, a na Svetskom kupu imao je 13,6 poena, 2,1 skok i 4,6 asistencija po meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve