Nova vest
Košarka

Četvrtak, 25.12.2014.

15:59

Vujošević: Izborićemo plej-of

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević ubeđen je da će crno-beli izboriti plasman u plej-of ABA lige, iako se nalazi na šestoj poziciji.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Crno-beli posle 14. kola imaju polovičan učinak 7-7, ali ime mesto koje vodi u plej-of "beži" samo jednu pobedu.

"Sezona traje, znamo da se ona sastoji iz jedne zime i proleća. Nalazimo se u specifičnoj situaciji, ali bez obzira na to što Pavlović nije prošao pripreme i brojne povrede koje su nas zadesile, moramo da se izborimo za plej-of", rekao je Vujošević.

Vujošević će posle propuštene tri utakmice voditi tim protiv Krke u Novom Mestu pošto mu je istekla suspenzija zbog isključnja na meču protiv Mega Leksa.

"Po kaznama ispada da sam ja najgori čovek u Jadranskoj ligi, a nije baš tako. Zaslužio sam isključenje, ali ne i kaznu od tri meča. Kao klub smo malo u problemu što su neki osetili i žele da iskoriste. Moraću ubuduće da se iskontrolišem i pripremim za stvari koje nisu korektne", rekao je strateg crno-belih.

On je dodao da očekuje lakši drugi deo sezone, pošto ekipa posle eliminacije iz Evrokupa neće imati duga putovanja, već će vreme iskoristiti za treninge.

"Želimo da se revanširamo Krki za poraz u Pioniru, koji nas je stavio u nezavidan položaj na tabeli. Krka ima kvalitet, koji možda nije ekstra, ali je stabilan klub sa sigurnim budžetom. Najvažnija je svaka naredna utakmica i nadam se da ćemo Novu godinu dočekati kompletni", naveo je Vujošević.

Meč će protiv slovenačkog tima definitivno propustiti Aleksandar Pavlović, ali da veruje da će crno-beli imati uspešnu sezonu.

Utakmica 15. kola ABAlige između Krke i Partizana igra se u subotu od 21 sat u Novom Mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

170 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve