Nova vest
Košarka

Sreda, 03.12.2014.

21:13

DV: Doveli smo reputaciju u pitanje

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da se njegova ekipa obrukala protiv Hapoela i da je dovela u pitanju svoju reputaciju.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Skoro niko nije bio na nivou za samopoštovanje. Obrukali smo se i ostali veliki dužnici ovoj publici. Mi kao časni ljudi imamo obavezu da im taj drug vratimo u sledećim utakmicama. U ovom poslu, igračima i trenerima je reputacija sve, a mi smo to doveli u pitanje", rekao je Vujošević.

Partizan je u hali Pionir izgubio od Hapoela sa 83:64, čime je došao do sedmog poraza u Grupi E i ostao bez šanse za plasman u narednu fazu Evrokupa.

"Ni u najludjim snovima nisam mogao da očekujem ovakvu utakmicu. Nisam zadovoljan što smo eliminisani iz Evrokupa, ali ćemo sada bar to vreme koje smo trošili na putovanja uložiti u treninge i punu koncentraciju za Jadransku ligu", kazao je Vujošević.

Za beogradski klub je posle duge pauze zbog povrede kolena ponovo zaigrao kapiten Dragan Milosavljević, a na terenu je bio i Aleksandar Pavlović, koji se vratio u tim pošto je otišao na kraju sezone.

"Uključenje dva veoma bitna igrača je jedan veoma delikatan momenat koji nosi niz opasnosti. Pogrešio sam što sam stavio Pavlovića u tim jer je jasno da nije sasvim spreman i uklopljen u sistem", istakao je trener crno-belih.

Vujošević je, kako je rekao, očekivao da se borbenošću i energijom savlada neuigranost, ali se to nije desilo.

"Očekivao sam da oni svojim prisustvom uz fenomenalnu atmosferu na terenu proizvedu veliku borbenost i energiju i da kontranapadima i odbranom savladamo neuigranost. To se nije desilo, napravila se malo svadbarska atmosfera, iako sam upozoravao i igrače da je Hapoel mnogo bolji tim nego što se to misli", rekao je Vujošević.

Trener Hapoela Dani Franko čestitao je svojim igračima na pobedi, a Partizanu se zahvalio na vrhunskom gostoprimstvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

226 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve