Nova vest
Košarka

Sreda, 03.12.2014.

18:54

Ilievski: Razmislio bih o Partizanu

Košarkaš Cibone, makedonski reprezentativac Vlado Ilievski rekao je da beogradski Partizan NIS ima najbolje navijače.

Izvor:

Autor:

Default images

"Gde god sam igrao, navijači su bili bitan faktor. U svim klubovima gde sam igrao ostali su mi u lepom sećanju, ali ipak su navijači Partizana oni koji te svojom energijom nateraju da igraš puno bolje od svojih mogućnosti", izjavio je Ilievski odgovarajući na pitanja navijača na zvaničnom sajtu regionalne ABA lige.

IIskusni 34-godišnji plejmejker na početku karijere dve sezone je branio boje crno-belih (1998-2000), a potom je nastupao za brojne evropske kllubove – Barselonu, Olimpiju, Lotomatiku i Montepaski.

On je dodao da će mu vreme provedeno u Partizanu uvek ostati u lepom sećanju, bez obzira što, kako je naveo, nije dobio pravu priliku.

"Vreme provedeno u Partizanu NIS će mi uvek ostati u lepom sećanju bez razlike što nisam dobio pravu priliku. Tamo sam napravio veliki korak u košarkaškom smislu i to mi je puno pomoglo u mojoj karijeri. Ako bih dobio ponudu Partizana NIS sigurno bih o njoj dobro razmislio", kazao je Ilievski. "Kao mlad igrač koji nije dobivao veliku minutažu, bio sam sretan kad sam dobro izkoristio svoje minute na terenu. Najdraže su mi ipak bile utakmice gde smo osvojili trofej".

On smatra da je napravio dobar potez prelaskom iz češkog Nimburka u Cibonu i da se dobro snašao u novoj sredini.

"Zadovoljan sam. Saigrači i treneri su me vrlo dobro primili i nadam se da ćemo zajedno napraviti dobar rezultat. Ipak, biće veoma teško izboriti plasman medju četiri najbolje ekipe. Bio bih veoma zadovoljan da budemo medju šest i da osiguramo Evropu za sledeću sezonu", dodao je Ilievski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve