Nova vest
Košarka

Subota, 22.11.2014.

11:16

Ataman: Nisam znao za ubistvo

Trener Galatasaraja Ergin Ataman rekao je da nije znao za ubistvo navijača Crvene zvezde pre nego što je pristalice ‘crveno-belih’ nazvao teroristima.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Ataman je posle utakmice sa beogradskim klubom, koju je njegov tim dobio sa 110:103 posle dva produžetka, navijače Zvezde nazvao teroristima i tražio od Evrolige da ih suspenduje.

Napadali su našu policiju i naše navijače bakljama i kamenjem. Njih 300-400 terorista, Evroliga bi morala da suspenduje te ljude. Bio sam zabrinut kao građanin, drugde nema takvih stvari“, rekao je Ataman.

Atamanova izjava pojavila se baš u isto vreme kada i vest da je navijač Zvezde Marko Ivković ubijen u tuči koja je izbila pre utakmice u Istanbulu. Njegove izjave naišle su osudu, a predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić je Atamanu poručio da više nije dobrodošao u Srbiju.

Ataman je, međutim, pokušao da se izvini u subotu ujutru, istakavši da nije znao za tragediju koja se desila.

Želim da izjavim saučešće Crvenoj zvezdi i navijačima, potresla me je ova tragedija kojoj nije mesto u sportu ili životu. Tokom konferencije za medije posle utakmice nisam znao za gubitak ljudskog života. Svoje komentare sam izneo pre nego što sam saznao za tragediju”, napisao je Ataman na svom profilu na društvenoj mreži Tviter.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

169 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve