Nova vest
Košarka

Subota, 08.11.2014.

10:29

Kalinić: Uradili naš posao

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalinić izjavio je da je njegovoj ekipi nedostajalo iskustva da bi pobedio Olimpijakos.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Zvezda je u petak, u 'Kombank areni' poražena od Olimpijakosa rezultatom 62:57, u četvrtom kolu grupe D Evrolige.

„Oni su uradili taj posao koji smo mi hteli da uradimo – pre svega, poremetili su našu postavku i organizaciju igre i mislim da je to glavni razlog poraza. Mi smo to želeli da uradimo sa Spanulisom, ali su oni pokazali zašto su godinama tu gde jesu. Njihova kontrola igre bila je fascinanta i to je presudilo“, rekao je Kalinić.

Reprezentativac Srbije izjavio je da njegova ekipa nije bila dekoncentrisana, već da ih je protivnik naterao na greške i nervoznu igru.

„Mi smo zbog takvog njihovog načina igre nervozno ušli, na kraju smo imali šanse, ali su oni ponovo pokazali kakvi su igrači“, dodao je Kalinić.

Iskustvo je igralo bitnu ulogu u ovom meču.

„Igrali smo glupo. Pobedili su, a mi nastavljamo u nedelju i moramo da se koncentrišemo na taj duel, a onda i na nastavak Evrolige. Ide nam Kuča Laboral i to je jedna utakmica koja može mnogo toga da reši. Nismo bili dekoncentrisani, ali su oni pokazali koliko su iskusniji od nas. Imali su punu kontrolu meča, glupo je prejaka reč, ali smo igrali neiskusno“, zaključio je Kalinić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve