Nova vest
Košarka

Petak, 07.11.2014.

22:11

Spanulis: Fantastična atmosfera

Najbolji košarkaš Olimpijakosa Vasilis Spanulis rekao je da je njegov tim ostvario važnu pobedu nad Crvenom zvezdom (62:57) u Evroligi.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Grčki plejmejker bio je jedan od najboljih aktera utakmice u Kombank areni, pošto je zabežio 14 poena i četiri asistencije.

"Odlično smo odigrali u odbrani, čvrsto i koncentrisano."

"Nismo iskoristili dobru defanzivnu igru kako bi održali prednost i stali smo u drugom poluvremenu. Najbitnije je da smo pobedili i zadržali se na prvom mestu. Verujem da ćemo biti sve bolji", rekao je Spanulis novinarima posle utakmice.

On je posebno pohvalio navijače Crvene zvezde, zbog prijateljske atmosfere koju su priredili gostujućim igračima.

"Zahvalio bih se Zvezdinim navijačima, napravili su odličnu atmosferu. Sjajnu podršku smo dobili i teško je u takvom ambijentu ostati fokusiran na igru. Fantastičan osećaj je bio igrati u Areni", naveo je Spanulis.

Krilni igrač Olimpijakosa Brent Petvej istakao je zadovoljstvo zbog maksimalnog učinka posle četiri meča u Evroligi.

"Atmosfera je bila sjajna, Zvezda je dala sve od sebe, pogotovo u finišu kada nas je pritisnula. Teško je igrati u takvom ambijentu i pobeda dobija još više na značaju", rekao je Petvej.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve