Nova vest
Košarka

Petak, 07.11.2014.

22:07

Dangubić: Pokazali naše nedostatke

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Dangubić rekao je da Olimpijakos slavio najviše zahvaljujući sjajnoj odbrani.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Zvezda je u 'Kombank areni' poražena rezultatom 62:57, u četvrtom kolu grupe D Evrolige.

„Najbolja odbrana protiv koje smo imali prilike da igramo. Njihova odbrana pokazala je naše nedostatke i sigurno je da ćemo raditi na tome“, rekao je Dangubić.

Velika euforija stvorena je pre utakmice dveju ekipa, a mnogi su našu ekipu smatrali favoritom u ovom meču.

„Ne mislim da smo bili favoriti jer su to njihovi rezultati pokazali. Imali su 3-0, a to je ekipa koja ima mnogo kvalitetnih igrača i svaki od njih zna svoju ulogu. Oni su to večeras pokazali. Važan meč za nas, nismo uspeli da slavimo, ali ima još da se igra“, dodao je Dangubić.

Igrači 'crveno-belih' tokom meča su negodovali i protivili se nekim sudijskim odlukama.

„Nije moje da komentarišem suđenje, sudije su pustile takav kriterijum kakav jesu. Olimpijakos je nametnuo svojom odbranom, mi smo takođe igrali dobru odbranu, ali u napadu nismo imali rešenja", dodao je on.

Grčki tim odlično je zatvorio Markusa Vilijamsa, što je bio glavni razlog loše igre u napadu.

„Imali smo problema sa organizacijom igre. Vršili su 40 minuta pritisak na Markusa, našeg vođu, a mi nismo uspeli da nađemo rešenja i to nas je koštalo. Mnogo propuštenih bacanja, to je nešto što se vežba i sigurno da ćemo u narednom periodu pokušati da podignemo taj procenat“, zaključio je Dangubić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve