Nova vest
Košarka

Petak, 07.11.2014.

14:33

Vujošević: Da savladamo grč

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da će njegova ekipa imati težak zadatak sa MZT Skopljem u sedmom kolu ABA lige.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Vujošević je pred utakmicu koja se igra u subotu od 21 čas istakao i da u regionalnom takmičenju nema lakih utakmica.

U Jadranskoj ligi nema lakih utakmica, a to nije ni ova subotnja. MZT je ozbiljan projekat... Ima mnogo kvalitetnih igrača. Spremili smo se dobro za utakmicu. Smatram da su najteži rezultatski dani iza nas i uz svako poštovanje prema MZT-u i svakom drugom protivnku ja sam optimista”, rekao je Vujošević novinarima u Beogradu, “Normalno, svestan sam da MZT ne dolazi da pobedi samog sebe. Nama je važno da savladamo grč”.

Vujošević je rekao da Nemanja Bezbradica neće biti u konkurenciji za tim zbog povrede. U tim se vraća Milan Mačvan, koji će ulaziti u igru uz postepeno uvođenje u ritam, kao i plejmejker Boris Dalo.

Košarkaš ‘crno-belih’ Edo Muriće rekao je da Partizan u predstojeće tri utakmice u Jadranskoj ligi mora da pobedi.

Čeka još jedna teška utakmica u nizu. Učinićemo sve da pobedimo. Slede nam tri utakmice koje treba da pobedeimo u Jadranskoj ligi – MZT, Levski, Cibona... Trebalo bi da pobedimo i da počnemo da se vraćamo tamo gde nam je mesto”, rekao je Murić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve