Nova vest
Košarka

Petak, 07.11.2014.

09:38

Obradović: Jedna lopta je odlučila

Trener Fenerbahčea Željko Obradović rekao je da je zadovoljan igrom svog tima u duelu sa Barselonom, uprkos porazu sa 80:78.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Istanbulski klub je imao napad za produžetak ili pobedu, ali je Emir Preldžić bio neprecizan, pa je katalonski klub ostao neporažen posle četiri kola, a Fenerbahče doživeo drugi poraz.

“Bila je ovo utakmicu za koju smo znali da će biti veoma teška. Pokušali smo da se pripremimo za ovu utakmicu i verujem da smo tokom većeg dela igrali veoma dobru košarku”, istakao je Obradović.

Barselona je napadački tim, sa veoma dobrim opcijama, koje je pokušala da iskoristi. Zato nije bilo lako igrati 40 minuta dobre odbrane protiv njih. Ali, mogu da kažem da sam zadovoljan i ponosan na svoje igrače kada pomislim kako smo igrali tokom cele utakmice”, dodao je Obradović.

Srpski stručnjak je istakao da su sitnice odlučile utakmicu i da veruje da njegovi izabranici treba da nastave u istom ritmu.

Jedna lopta i veoma sitni detalji su odlučili pobednika. Verujem da imamo mnogo razloga da nastavimo sa radom kao do sada jer imamo mogućnost da budemo među 16 najboljih timova u Evropu. U odnosu na utakmicu pre nedelju dana sa Panatinaikosom, izgledali smo potpuno drugačije i moramo ovako da nastavimo”, naglasio je Obradović.

Košarkaši Fenerbahčea u narednom kolu Evrolige, 13. novembra, gostuju Bajernu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve