Nova vest
Košarka

Petak, 10.10.2014.

12:41

Radonjić: Respekt za Olimpiju

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je pred duel sa Union Olimpijom da taj tim zaslužuje poštovanje zbog igara na startu sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Olimpija je u prva dva kola ostvarila dve pobede, kao i Crvena zvezda, nadigravši oba zagrebačka tima Cibonu i Cedevitu.

"Treba očekivati mnogo od njih, pa i borbu za sam vrh. Pokušavaju da se vrate na staze stare slave, pa su im takve i ambicije. Očekuje nas težak meč, zaslužuju respekt", rekao je Radonjić.

Crveno-beli od početka sezone imaju problema sa povredama, opet je pod upitnikom nastup Stefana Jovića.

"Joviću se ponovo pojavio bol, pod većim je znakom pitanja nego pred Cibonu. Probleme je nadoknadio željom i energijom, to sada moramo isto da učinimo. Ne treniramo u punom sastavu, ali se trudimo da svakog dana vredno radimo u napredujemo u svakom elementu", rekao je Radonjić.

Zvezda je u prva dva kola ostvarila dve ubedljive pobede, nad Levskim i Cibonom.

"Oba meča smo dobro odigrali, razlike nerealne, ali biće oscilacija. Mlad tim će reagovati, a imali smo karakteristčani pripremni period, moramo da budemo spremni na to. Mozda već i sutra, ali u narednom periodu ćemo moći to da nosimo i kroz rad i utakmice prevazilazimo i te stvari. Stepen spreme je takav kakav jeste, pokušavamo da kod nekih podižemo, kod nekih održimo, prilagođavamo se, svaki dan koristimo da se što bolje spremimo. Sezona je tek počela", rekao je trener Zvezde.

Radonjić ne očekuje dodatna pojačanja, ukoliko ne budu neophodna.

"Krećemo sa ovim momcima, verujemo u tim, nadam se da ćemo uspeti da iznesemo to. Ako bude potrebe, videćemo potrebe tima, stanje", zaključio je Radonjić.

Zvezda u subotu dočekuje Union Olimpiju od 21h u Pioniru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve