Nova vest
Košarka

Petak, 10.10.2014.

10:57

Mamić: Moramo pobediti Partizan

Sportski direktor Cedevite Matej Mamić istakao je da bi njegov tim morao da pobedi Partizan nakon dva poraza na startu ABA lige.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

U reprizi prošlosezonskog dramatičnog polufinala F4 ABA, Partizan gostuje u Zagrebu šampionu Hrvatske.

"Moramo pobediti Partizan da ne izgubimo korak s konkurentima za vrh, ali i zbog psihe uoči početka Evrolige. To je čvrst tima, ali verujem da smo bolji. Niko ne sme biti bolji na našem parketu, pa ni Zvezda koja igra impresivno", rekao je Mamić.

Cedevita je u prva dva kola doživala poraze, oba od Slovenaca, prvo od Krke, a potom i od Union Olimpije.

"Ne želim da nabrajam igrače koji bi morali da daju više, oni su toga svesni. A kada se u tim vrate prvi trener i prvi plejmejker, te kada Tomas dođe na svoj uobičajen nivu, znaćemo tačno šta nam još treba. Svesni smo da bi nam u visokoj liniji dobro došao još jedan kvalitetan igrač, to je vrlo jasno i laiku, ali odlučili smo da priliku damo Arapoviću i Žganecu. Želimo i Zubčiću da damo šansu da igra kvalitetno, što bi on po svojim kvalitetima i trebalo, jer ako igrate 30 minuta bez skoka, onda je to mnogo više zabrinjavajuće nego pet promašenih šuteva. Šuterski kredit se može steći jedino kroz takozvanu obveznu igru", istkaao je Mamić.

Partizan gostuje Cedeviti u Zagrebu u subotu, od 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve