Nova vest
Košarka

Subota, 04.10.2014.

23:38

ABA: Igokea pala u Zadru

Košarkaši Igokee loše su počeli novu sezonu u ABA ligi, poraženi su u Zadru 68:61.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Prvak BiH je imao egal u prvom poluvremenu, ali je domaćin predvođen Sobinom i Lorensom stekao 12 poena prednosti uoči poslednjih deset minuta, što je bilo nedostižno za Aleksandrovčane.

Zadar je do pobede predvodio Džejms Florens sa 22 poena i 5 asistencija, dok je Josip Sobin ostvario dabl-dabl sa 16 poena i 10 skokova. Jedini dvocifren učinak u Igokei imao je Nikola Dragović sa 12 poena uz 5 skokova.

Nakon izjednačenog uvoda, Zadar preuzima kontrolu i dobija prvu četvrtinu 17:13. Međutim, predvođena Jeremićem Igokea previ preokret u nastavku, ali su ekipe bile izjedačene na poluvremenu (29:29).

U trećoj četvrtini Zadar steže odbranu, a u napadu se razigravaju Sobin i Florens te donose Zadru 24:12 za solidnu prednost pred poslednju četvrtinu.

Igokea je bila bolja u poslednjih deset minuta, prvi put na meču u periodu ubacila 20 poena, ali nije bilo dovoljno za povratak u meč.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve