Nova vest
Košarka

Četvrtak, 25.09.2014.

15:13

Vujošević: Dođite na dobru košarku

Trener Partizana NIS Duško Vujošević pozvao je navijače da dođu u petak na prijateljski meč sa Emporio Armanijem obećavši dobru košarku.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Crno-belima će duel sa Evroligašem (petak, 20h) biti najjača provera tokom priprema za novu sezonu.

"Bez obzira što je utakmica u sklopu priprema za takmičenja koja nam predstoje, mislim da će oni koji vole Partizan imati šta da vide, a oni koji vole košarku uživati u dobroj košarci", rekao je Vujošević.

Trener srpskog šampiona očekuje dobru utakmicu i poziva navijače da i na ovom meču budu uz novi tim kluba iz Humske.

"Kada je utakmica bila zakazana stavljena je u ovaj termin da bi bila neka vrsta otvaranja predstojeće sezone. Bez obzira na dobro poznate probleme u kojima se klub nalazi, mislim da smo odradili planirani deo posla. Ekipa već ima neku svoju fizionomiju, tu sada ima i nekih lakših povreda, zatim i nekompletnost zbog dobro poznate situacije oko BATa, ali i u ovakvom sastavu ima svoj kvalitet.
Upravo zbog svih ovih situacija više nego ikada potrebno je da publika stane uz tim. U tom smislu, pozivam ljude da u što je moguće većem broju dođu na utakmicu, jer dolazi jedan protivnik zvučnog imena i dobrog kvaliteta",
rekao je Vujošević.

Ulaznice za predstojeći pripremni meč će biti u prodaji na dan utakmice na blagajni hale Pionir po ceni od 300 dinara za tribine i 500 dinara za parter.

Svi koji su do sada kupili sezonske ulaznice mogu ih iskoristiti za ulazak na meč sa Armanijem. Sezonske ulaznice su i dalje u prodaji – 9.500 RSD za tribine, 14.000 RSD za parter.

Od ove sezone uvedeni su i bar kodovi na svakoj ulaznici, koji će prilikom ulaska u halu biti kontrolisani i uneti u bazu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve