Nova vest
Košarka

Četvrtak, 25.09.2014.

08:51

Bogdan: Drago zbog pobede nad CZ

Košarkaš Fenerbahčea Bogdan Bogdanović rekao je da mu je drago što je za novi klub debitovao pobedom nad Crvenom zvezdom na Gloria kupu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Bogdanović se pre nekoliko dana pridružio izabranicima Željka Obradovića, koji su u drugom kolu turnira u Istanbulu pobedili ‘crveno-bele’ 75:66.

Doskorašnji igrač Partizana i reprezentativac Srbije na svojoj utakmici u dresu istanbulskog kluba postigao je tri poena.

Drago mi je što sam se pridružio ovom dobrom i kvalitetnom timu, kao i što smo pobedili u ovoj utakmici, i što sam započeo sezonu pobedom. Nadam se dobroj sezoni, sigurno je da će mi ovakve utakmice pomoći da se što bolje adaptiram”, rekao je Bogdanović posle utakmice.

Obradović je posle duela sa Crvenom zvezdom najavio da će njegov tim igrati drugačije u odnosu na prethodnu sezonu.

Za nas, ovaj turnir je sjajna prilika. Na turniru u Zadru smo uveli Oguza i Preldžića u tim, sada je takav slučaj bio sa Bogdanovićem i Bjelicom. Uradili smo dosta pozitivnih stvari, ali postoje određeni problemi koje moramo da rešimo. Imali smo veliki broj izgubljenih lopti, ali sam zadovoljan igrom u odbrani. Svakako, tim će igrati drugačije od prošle sezone, a moji igrači su svesni toga i verujem da ćemo dobiti podršku navijača”, istakao je Obradović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve