Nova vest
Košarka

Sreda, 03.09.2014.

17:02

"Neverovatno je šta traži Klobučar"

Poslovni direktor Partizana Mlađan Šilobad rekao je za Sport da crno-beli moraju u narednih mesec dana da reše dugovanja prema Jaki Klobučaru.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Zbog neisplaćenih dugovanja Slovencu Partizanu je zabranjeno da registruje strane igrače.

Crno-beli su u sredu potpisali ugovor sa mladim grčkim centrom Janisom Kuzelogluom, a očekuje se i dolazak Eda Murića.

Ipak, neće biti ništa od pojačanja ukoliko se Klobučaru ne isplati 138.000 evra, koliko je FIBA naložila da crno-beli moraju da plate.

„Imamo oko mesec dana da rešimo novonastali problem, praktično do početka sezone u regionalnom takmičenju. Gotovo je neverovatno da Klobučar traži mnogo veću „brojku” od onog što je realno zaradio dok je kratko igrao kod nas“, rekao je Šilobad.

On je dodao da je trener Duško Vujošević u pravu kada govori da je menadžer Aleksandar Rašković prevario crno-bele.

„Tačno je da postoji 38.000 evra duga i oko 11.000 na ime sudskih troškova. Ne postoji na svetu takvo obračunavanje kamatne stope, koje bi dovelo do cifre koja se sada pominje. Sve ono što je već izjavio trener Vujošević, u vezi podmetanja nekih papira na potpis odnosno akcija menadžera, odgovara istini, ali se ne bih upuštao u dodatne komentare.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

111 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve