Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 01.09.2014.

16:32

DV: Menadžer prevario predsednika

Trener Partizana Duško Vujošević okrivio je menadžera Aleksandra Raškovića za to što je ‘crno-belima’ zabranjena registracija stranih igrača.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Partizanu je ta zabrana izrečena od strane Košarkaškog arbitražnog tribunala (BAT) zbog spora sa Jakom Klobučarom.

Vujošević je istakao da je Rašković prevario predsednika kluba Predraga Sašu Danilovića, kao i da su ‘crno-beli’ nudili da igraču isplate 38.000 evra, ali da je on to odbio.

Mi smo mu dugovali 38.000 evra, ali je njegov menadžer Aca Rašković prevario predsednika Partizana, rekavši mu da će potpisati dopunu samo pro forme, da bi se dobilo na vremenu za BAT, rekavši da nikad neće tražiti taj novac”, rekao je Vujošević, “To mora da se plati što pre ili će klub prestati da postoji. Blokiran je zbog Ace Raškovića, za koga pouzdano znamo da je Klobučarov menadžer, iako on to navodno nije”.

Niko drugi iz uprave Partizana nije želeo da komentariše novonastalu situaciju, niti je mogao da odgovori kako će se rešavati taj problem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

157 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve