Nova vest
Košarka

Nedelja, 24.08.2014.

18:48

Đorđević: Igračima ništa ne zameram

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da nema šta da zameri svom timu, uprkos porazu u poslednjoj proveri pred Mundijal od Novog Zelanda –102:96.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Svi žale zbog poraza, medjutim ne može da bude žal protiv kakve smo ekipe igrali. Ovo je jedna od njihovih najboljih partija, sve su ubacili. Pali smo u drugoj četvrtini, nemam šta da im zamerim. Naš zadatak je odbrana, ali napad je odlučio utakmicu. Neverovatni šutevi su im ulazili. To nam je saseklo krila", rekao je on.

Nažalost, poslednju proveru našeg tima pred odlazak na Svetsko prvenstvo u Španiji obeležio je sukob Đorđevića i Vladimira Micova, posle čega je selektor istakao da je igrač Galatasaraja "završio reprezentativnu karijeru".

"Novi Zeland je izuzetno atipičan. Igrali su jako, mi nismo imali rešenje za (Kirka) Penija. Znali smo ko je. Takve stvari moramo da popravimo. Nema potrebe stalno da očekujemo neku pomoć, uvek moramo prvo da rešimo sve 'jedan na jedan'. U ovom meču nismo ispunili naše odbrambene zadatke", dodao je Đorđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve