Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 11.08.2014.

19:37

Milosavljević: Vraćam se u oktobru

Kapiten Partizana Dragan Milosavljević rekao je da očekuje da će za 10 do 15 dana priključiti treninzima ekipe i da bi trebalo da do oktobra bude spreman.

Izvor:

Autor:

Default images

"Još radim individualno, trčim pravolinijski i za jedno 10 do 15 dana ću početi da treniram s timom. Trebalo bi da u oktobru - novembru budem spreman", rekao je Milosavljević.

Za sada se ne zna sastav Partizana za narednu sezonu.

"Tim će biti još mladji nego pre, mada imamo još nekoliko igrača na probi i očekujem još nekoliko pojačanja za Evrokup", kazao je Milosavljević.

Bek Partizana se prošle sezone teško povredio, a kazao je da je odlučio da ostane u Partizanu i vrati se u formu iako je imao raznih ponuda.

Najstariji igrač Partizan u narednoj sezoni biće 27-godišnji Milenko Tepić.

"Dobro sam se odmorio i nadam se da će se ta svežina pokazati. Otišla su nam četiri jako bitna igrača iz prošle sezone, ali takve stvari su se i ranije dešavale u Partizanu, i uvek se nalazio način da se to prevaziđe", rekao je Tepić.

On je kazao da nije imao dileme da li ostaje u klubu.

"Uopšte nisam ni razmišljao o odlasku iz Partizana. U decembru prošle godine sam rekao da ću ostati i za ovu sezonu i to nije dolazilo u pitanje", rekao je Tepić.

Trener Partizana Duško Vujošević okupio je ekipu pred početak priprema za novu sezonu, istakavši da bi 50 odsto kluba od sledeće godine mogao da poseduje Gazprom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve