Nova vest
Košarka

Sreda, 06.08.2014.

17:03

Teodosić samo lakše povređen

Košarkaški savez Srbije objavio je da povreda Miloša Teodosića, koju je zadobio u utorak na meču sa Italijom, nije teže prirode.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Teodosić je zbog te povrede morao da napusti teren tri minuta pre kraja utakmice, a posle pregleda u Trstu je ustanovljeno da povreda članka našeg plejmejkera zahteva mirovanje od nekoliko dana.

27-godišnji plejmejker će ostati sa ekipom i očekuje se da će, uz terapije i tretmane medicinskog tima reprezentacije Srbije, uskoro moći da se vrati treninzima i pripremnim utakmicama.

Potvrda da Teodosićeva povreda nije teže prirode je odlična vest za selektora reprezentacije Srbije Aleksandra Đorđevića, koji u narednih nekoliko nedelja neće moći da računa na Nemanju Nedovića. Mladi plejmejker se takođe povredio na turniru u Trstu i moraće da pauzira barem tri nedelje zbog stres frakture stopala.

Đorđević je pre turnira u Trstu sa spiska reprezentacije precrtao Ognjena Kuzmića, Dejana Kravića, Nemanju Dangubića i Vladimira Lučića.

Srpski košarkaši se trenutno spremaju za Svetsko prvenstvo u Španiji, od 31. avgusta do 14. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve