Nova vest
Košarka

Četvrtak, 24.07.2014.

12:22

Francuska ostala bez Serafana

Posle Aleksisa Ažinse i Kevin Serafan je objavio da neće moći da zaigra za reprezentaciju Francuske na predstojećem Mundobasketu.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Selektor Vensan Kole će sada biti na velikim mukama, pošto se njegovom pozivu već zahvalio i Žoakim Noa, tako da ima veoma mali izbor na centarskim pozicijama.

Nakon ovih otkaza postoji velika verovatnoća da se doskorašnji kapiten Partizana Žofre Lovernj nađe na spisku putnika za Svetsko prvenstvo, s obzirom da pored njega Kole na raspolaganju ima Joana Petroa, Papea Saja i Alija Traorea.

Serafan je odluku o propuštanju takmičenja u Francuskoj doneo posle konsultacija sa lekarskim timom Vašington Vizardsa, koji su mišljenja da se on nije dovoljno oporavio od povrede, koju je zadobio tokom prošle NBA sezone.

Aktuelni šampion Evrope na Svetskom prvenstvu u Španiji igraće u grupi A sa selekcijama Srbije, Egipta, Brazila i Španije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve