Nova vest
Košarka

Utorak, 22.07.2014.

22:46

Murić: Partizan je dobra opcija

Košarkaš Krke Edo Murić istakao je da dolazak u Partizan jedna od opcija, ali da i dalje nije doneo pravu odluku o nastavku karijere.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Krilni igrač se već neko vreme pominje kao pojačanje srpskog šampiona, on smatra da bi to bilo dobro i za njegovu karijeru, ali ima i druge planove.

Iako bih rado u neki evroligaški klub, Partizan je takođe dobra opcija za mene, taj klub je izrazio želju da me dovede, a tamo bih imao prostora da igram, naročito sada kada su otišli neki košarkaši. Imali smo određene razgovore, ali tek treba da donesem odluku“, rekao je Murić.

Finansijski problemi su doveli do toga da Partizan ostane bez nekoliko ključnih igrača u prošloj sezoni, ali to slovenačkom košarkašu ne predstavlja problem.

“To nije bitno, najvažnije je da trener Duško Vujošević ostane u klubu, on zna kako se radi sa mladim košarkašima, a ukoliko budem imao referencu da sam radio sa njim novac će sigurno doći kasnije“, naveo je Murić.

Reprezentativac Slovenije je rođen 1991. godine. visok je 202 centimetra, igra na poziciji krila, a 2013. godine nije uspeo da se izbori za poziciju na NBA draftu.

Sa Krkom je osvojio četiri titule šampiona države, a prošle sezone je u ABA ligi beležio prosečno 13,4 poena po utakmici uz nešto manje od pet skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve