Nova vest
Košarka

Utorak, 22.07.2014.

22:08

Kalinić: Dolazak u CZT velika čast

Reprezentativac Srbije Nikola Kalinić istakao je da je imao veliku želju da postane član Crvene zvezde Telekom i da jedva čeka da zaigra u novom klubu.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Doskorašnji krilni košarkaš Radničkog iz Kragujevca je prvo pojačanje vicešampiona Srbije, sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor.

“Imao sam veliku želju da dođem u Zvezdu, to je za mene velika čast, ali i priznanje za moj rad. Očekujem dobru sezonu i za sebe i za klub. Verujem da ćemo imati konkurentan tim i da će navijači biti zadovoljni“, rekao je Kalinić.

Nekadašnji igrač Vojvodine se nalazi na pripremama reprezentacije Srbije za Mundobasket u Španiji, a naveo je da se već informisao o novom klubu.

“Pričao sam sa Mitrovićem u pokušaju da saznam što više stvari, mada i sam znam dosta toga jer sam prošle sezone nekoliko puta igrao protiv Zvezde. Ono što takođe dobro znam je i kakvi su navijači, ali za sada ne mogu ni da zamislim kako izgleda igrati uz takvu podršku sa tribina“, zaključio je Kalinić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve