Nova vest
Košarka

Subota, 19.07.2014.

21:10

Mijatović: Platili danak Izraela

Selektor mlade reprezentacije Dejan Mijatović rekao je da su njegovi izabranici odigrali loše protiv Turske jer su se istrošili dan ranije protiv Izraela.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

’Orlići’ su poraženi u polufinalu Evropskog prvenstva na Kritu sa 66:53 i u nedelju će igrati za treće mesto sa gubitnikom meča između Hrvatske i Španije.

Platili smo danak, energetski smo bili isuviše potrošeni zbog teškog meča sa Izraelom u četvrtfinalu. Teško smo trčali. Nismo mogli na samom početku da pratimo žestok ritam selekcije Turske, koja je zatvorila sve prilaze svom košu i uspela da postigne suviše lakih poena iz kontranapada“, naglasio je Mijatović.

Mijatović je, međutim, istakao da je njegov tim pokazao karakter i da će dati sve od sebe da odigra za bronzu.

Mislim da smo ponovo pokazali karakter, da smo se borili do samog kraja, iako nam je malo toga polazilo za rukom. Momci ne smeju da tuguju, klonu duhom, jer dali su sve od sebe tokom pripremnog perioda, odigrali zaista odlično gotovo sve utakmice na šampionatu. Zato treba da podignu glave, među četiri smo najbolje reprezentacije u Evropi, a u nedelju imamo priliku da pobedom osvojimo bronzanu medalju i nađemo se na pobedničkom postolju“, istakao je Mijatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve