Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 30.06.2014.

17:22

Čekaj, stani, na koji koš napadamo?

Nadrealna scena dolazi nam sa meča između ženskih selekcija Meksika i Slovačke do 17 godina.

Izvor:

Autor:

Default images

Igrala se treća četvrtina, Slovačka je imala sigurnih 37:19, na liniji slobodnih bacanja našla se reprezentativka Meksika, a onda je usledio šou.

Posle promašenog drugog slobodnog bacanja igračica Slovačke je uhvatila loptu i lagano je položila u sopstveni koš, dok su svi ostali trčali na drugu stranu terena.

Da zbrka bude potpuna potrudili su se arbitri, iako nije pravilima zabranjeno samom sebi dati koš, potrudile su se reprezentativke 'Sombrerosa' i arbitri. Vratile su se da izvedu loptu posle pogotka, a zatim krenule u preostalim sekundama da napadaju na svoj koš!?

Sudije su povredile pravila u dva navrata, najpre jer su dozvolile Meksikankama da krenu napad, iako su Slovakinje primile koš. A kasnije, iako je utvrđeno, nisu vratile loptu i vreme za napad.

Strelac autokoša, Kovačikova je samo napad ranije izvodila slobodna bacanja na pravu stranu, ne uspevši da se upiše u strelce iz igre, barem za svoju ekipu.



Slovačka je na kraju slavila 54:36.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve